Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!

Rabattkoder

Spar ved kjøp av flere. Alle produktene kan være forskjellige med forskjellige trykk!

DESIGN5 - 5% rabatt / 5stk
DESIGN10 - 10% rabatt / 10stk
DESIGN15 - 15% rabatt / 15stk

Husk å skrive inn koden i kassen. Kan ikke kombineres med andre rabatter

Faste rabatter

Lag barneklær og babyklær med eget design og tekst

Babyklær og barneklær med eget trykk og tekst åpner opp en verden av muligheter for å skape unike og personlige plagg som skiller seg ut i mengden. Med vår enkle designer er det lett å lage og bestille disse spesiallagde klærne til de små. Babyklær med egne trykk og tekster en fantastisk måte å feire deres nyeste tilskudd til familien på. Fra søte dyreillustrasjoner til hjertevarmende budskap, vår designer lar foreldre slippe løs sin kreativitet og lage helt unike plagg som både foreldre og baby vil sette pris på.

Vår enkle og brukervennlige designer gjør hele prosessen fra design til bestilling sømløs og problemfri. Du kan enkelt eksperimentere med ulike design, prøve ut forskjellige tekster og forhåndsvise hvordan det ferdige plagget vil se ut før de legger inn bestillingen. Med babyklær og barneklær med eget trykk og tekst som kan lages og bestilles enkelt i vår designer, blir det enkelt å skape plagg som ikke bare er stilige, men også helt unike og personlige.

Design dine egne kule babyklær med klær som langermede og kortermede babybodyer, T-skjorter til babyer, Smekker, organiske klær med mer. Våre barneklær inkluderer T-skjorter og trøyer, poloskjorter, gensere, hettegensere, hettejakker, ryggsekker. Vi har også et godt utvalg av økologiske klær.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress