Bøttehatt med trykk

Rabattkoder

Spar ved kjøp av flere. Alle produktene kan være forskjellige med forskjellige trykk!

DESIGN5 - 5% rabatt / 5stk
DESIGN10 - 10% rabatt / 10stk
DESIGN15 - 15% rabatt / 15stk

Husk å skrive inn koden i kassen. Kan ikke kombineres med andre rabatter

Faste rabatter

Design din egen bøttehatt

Design bøttehatter med ditt eget trykk. Last opp dine egne bilder, foto og grafikk, bruk teksteditoren i designeren, eller finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige trykk i vår designdatabase. Enten du er ute etter morsomme trykk på bøttehatter, kule trykk, dyremotiv, biler, jul, bursdag eller andre merkedager finner du kule print til bøttehatter hos oss.

En klassisk designet bøttehatt som passer til det meste. Bøttehatten, eller fiskehatten passer ikke overraskende også meget godt til fiske. Bøttehatten har fire hull for luftsirkulasjon, klassiske dekorsømmer på bremmen, foret svettebånd og er av 100% bomull. Håndvask anbefales.

Bøttehatter med eget trykk

Du kan enkelt trykke egen grafikk, egne bilder, firmalogo og alt annet du har av motiver på bøttehatten. For å benytte eget trykk, last opp bildefilen(e) i designeren og plasser de på bøttehatten, tilpass og bestill direkte. Bildefiler kan være png. jpg, gif, svg eller ai. Maks filstørrelse er 10mb/4000px. For et best mulig resultat, benytt høyoppløselig pikselgrafikk eller vektorformat. Benytt transparent png eller vektor om det er bakgrunn som ikke skal være med.

Lag din egen unike bøttehatt med eget trykk eller tekst til deg selv, som gave med personlige trykk, for profilering med bedriftslogo eller til firmaarrangementer. Uansett om det er 1 eller 1000 kan du enkelt laste opp egne trykk, tilpasse og bestille din egen bøttehatt direkte online. Det er ingen minstebestilling, du kan bestille en enkelt bøttehatt.

Bøttehatt med egen tekst

Den enkleste og raskeste måten å få din egen hatt med trykk er å benytte teksteditoren i designeren. Her kan du skrive inn egen tekst og tilpasse den med en rekke fonter, tekststørrelse, farge, effekter og oppsett. Du kan selvfølgelig også laste opp egen grafikk med ønsket tekst og/eller finne passende design fra vår database med hundretusener av ferdige design.

Perfekte personlig designede gaver til deg selv og andre, eller til firmalogo og promotering. Du kan plassere trykk på begge sider om du ønsker det. Gjør det selv designeren er enkel å bruke til å lage egne unike bøttehatter med tekst.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress