Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!

Rabattkoder

Spar ved kjøp av flere. Alle produktene kan være forskjellige med forskjellige trykk!

DESIGN5 - 5% rabatt / 5stk
DESIGN10 - 10% rabatt / 10stk
DESIGN15 - 15% rabatt / 15stk

Husk å skrive inn koden i kassen. Kan ikke kombineres med andre rabatter

Faste rabatter

Design Kopper og tilbehør med egen personlig tekst og trykk

kopper, krus, termokopp, drikkeflasker, ølseidel og brikker

Kopp med panoramatrykk

Koppen for alle anledninger. Robust, med godt grep og vakker form står den klar på frokostbordet, på kontoret og overalt hvor du gjerne vil ha en kaffe, en kald melk eller en deilig kopp te.

Ensfarget og tofarget kopp

Velg mellom svart, hvit og tofargede kopper i flere farger

Termokopper, enten med silikonlokk eller skrulokk

Termokopp med dobbelt vegg i keramikk og 2 silikondeksler med kapasitet på 250 ml fra Schulze Med denne keramikkoppen vil du garantert ikke brenne deg på fingrene. Til gjengjeld holder den varme morgendrikken varm lenge – enten du foretrekker kaffe eller te. Egnet for oppvaskmaskin og mikrobølgeovn
Praktisk termokopp med drikkelokk som kan skrus igjen fra Print Equipment En varm kopp når du er på farten. Koppen er praktisk og komfortabel, og sørger for at du kan nye kaffe, te og andre varme drikker med riktig temperatur.

Lag kaffekopp med eget trykk

Lag Kopper og tilbehør med egen tekst og bilder. Du kan enkelt laste opp fotoer, bilder, grafikk og andre trykk i en rekke formater og enkelt lage Kopper og krus med personlige trykk og profileringsartikler og klær med firmalogo. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å enkelt lage personlige Kopper og tilbehør med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter. Vi har også over en halv million design i vår designdatabase hvis du ønsker å finne kule og morsomme design og trykk. Design selv Kopper og krus med trykk og bestill direkte på nett.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress