Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!
T-skjorter med trykk

Design egne T-skjorter med trykk

Velg type T-skjorte, last opp egen grafikk eller skriv inn tekst, tilpass og bestill direkte

Populære T-skjorter

Velg en av bestselgerne eller finn din egen favoritt i kategoriene over

Rabattkoder

Spar ved kjøp av flere. Alle produktene kan være forskjellige med forskjellige trykk!

DESIGN5 - 5% rabatt / 5stk
DESIGN10 - 10% rabatt / 10stk
DESIGN15 - 15% rabatt / 15stk

Husk å skrive inn koden i kassen. Kan ikke kombineres med andre rabatter

Faste rabatter

Design din egen T-skjorte

Lag dine egne personlige T-skjorter med trykk. Last opp dine egne bilder og grafikk, bruk teksteditoren i designeren, eller finn dine favorittrykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige trykk i vår designdatabase. Enten du er ute etter morsomme T-skjorter, kule trykk, dyremotiv, biler, jul, bursdag eller andre merkedager finner du kule print på T-skjorter her.

Vi har over 40 typer T-skjorter til menn, kvinner og barn, inkludert klassiske T-skjorter, V-hals, vid- og smal hals, økologiske T-skjorter og T-skjorter i polyester til sport og trening, Vintage T-skjorter og mange flere. Det er ingen minstebestilling, du kan bestille kun en.

T-skjorter med trykk

Lag unike T-skjorter med trykk. Du kan enkelt trykke egen grafikk, egne bilder, firmalogo og alt annet du har av motiver på T-skjorter. For å benytte eget trykk, last opp bildefilen(e) i designeren og plasser de på ønsket T-skjorte, tilpass og bestill direkte. Bildefiler må være i png. jpg, gif, svg eller ai. Maks filstørrelse er 10mb/4000px. For et best mulig resultat, benytt høyoppløselig pikselgrafikk eller vektorformat. Benytt transparent png eller vektor om det er bakgrunn som ikke skal være med.

Enten det er kule T-skjorter med eget trykk til deg selv, personlige gaver eller T-skjorter med firmalogo eller til arrangement kan du enkelt laste opp egne trykk, tilpasse på ønsket produkt og bestille T-skjorter på nett direkte.

T-skjorte med egen tekst

Den enkleste og raskeste måten å få din egen tekst på en T-skjorte er å benytte teksteditoren i designeren. Her kan du skrive inn egen tekst og tilpasse den med en rekke fonter, tekststørrelse, farge, effekter og oppsett. Du kan selvfølgelig også laste opp egen grafikk med ønsket tekst og legge til design fra vår designdatabase.

Perfekte gaver til deg selv og andre. Du kan plassere trykk foran, bak og på ermene på T-skjortene. Gjør det selv designeren er enkel å benytte til å lage egne personlige T-skjorter med tekst.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress