Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!
Lag din egen genser

Lag genser med eget trykk

Velg ønsket genser til herre, dame eller barn, last opp egen grafikk, skriv inn tekst eller velg blant hundretusener av ferdige trykk i vår database, tilpass og bestill direkte

Populære gensere

Velg en av bestselgerne eller finn din egen favorittgenser i kategoriene over

Rabattkoder

Spar ved kjøp av flere. Alle produktene kan være forskjellige med forskjellige trykk!

DESIGN5 - 5% rabatt / 5stk
DESIGN10 - 10% rabatt / 10stk
DESIGN15 - 15% rabatt / 15stk

Husk å skrive inn koden i kassen. Kan ikke kombineres med andre rabatter

Faste rabatter

Design din egen genser

Design din egen genser med trykk. Personlig tekst og bilder gir deg muligheten til å skape et plagg som er helt unikt og betydningsfullt. Vårt verktøy lar deg utforske en rekke kreative muligheter og tilpasse hver detalj etter dine ønsker og behov.

Vi har et stort utvalg av gensere i alle typer og fasonger, klassiske sweatshirts, økologiske gensere, damegenser med båthals, langermede T-skjorter til dame, herre og barn, samt et stort utvalg av hettegensere. Det er ingen minstebestilling, du kan bestille kun en.

Genser med trykk

Lag genser med trykk. Du kan enkelt trykke egen grafikk, egne bilder, firmalogo og alt annet du har av motiver på et stort utvalg av gensere. For å benytte eget trykk, last opp bildefilen(e) i designeren og plasser de på ønsket genser, tilpass og bestill direkte. Bildefiler må være i png. jpg, gif, svg eller ai. Maks filstørrelse er 10mb/4000px. For et best mulig resultat, benytt høyoppløselig pikselgrafikk eller vektorformat. Benytt transparent png eller vektor om det er bakgrunn som ikke skal være med.

Uansett om du designer en genser for deg selv eller som en gave til noen spesielle, gir vårt tilpasningsverktøy deg friheten til å være kreativ og skape noe som er virkelig unikt og personlig. Utforsk våre muligheter for å designe din egen genser i dag og gi liv til dine kreative visjoner på en helt ny måte!

Lag genser med egen tekst

Den enkleste og raskeste måten å få din egen tekst på en genser er å benytte teksteditoren i designeren. Her kan du skrive inn egen tekst og tilpasse den med en rekke fonter, tekststørrelse, farge, effekter og oppsett. Du kan selvfølgelig også laste opp egen grafikk med ønsket tekst og legge til design fra vår designdatabase.

Vår genser med personlig tekst og bilder er også en flott gaveidé til venner, familie eller kolleger. Overrask dine kjære med en genser som er spesielt designet med dem i tankene, og gi dem en gave som vil bli verdsatt og verdsatt i lang tid fremover.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress