Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!
Lag stoffvesker med trykk

Rabattkoder

Spar ved kjøp av flere. Alle produktene kan være forskjellige med forskjellige trykk!

DESIGN5 - 5% rabatt / 5stk
DESIGN10 - 10% rabatt / 10stk
DESIGN15 - 15% rabatt / 15stk

Husk å skrive inn koden i kassen. Kan ikke kombineres med andre rabatter

Faste rabatter

Design din egen stoffveske

Design stoffvesker og bager med ditt eget trykk. Last opp dine egne bilder, foto og grafikk, bruk teksteditoren i designeren, eller finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige trykk i vår designdatabase. Enten du er ute etter morsomme trykk på vesker, kule trykk, dyremotiv, biler, jul, bursdag eller andre merkedager finner du kule print til mange typer vesker hos oss.

Vi har et stort utvalg av vesker, klassiske stoffvesker til handel og fritid er et topp alternativ til plastposer. Skulderveske fra Continental av resirkulert materiale, skulderbag til laptop, skolebøker og alt mulig annet. Treningsbag, gymposer, retro bag, ryggsekk og en najs liten håndveske fra Halfar av 100% økologisk dyrket bomull.

Vesker med eget trykk

Du kan enkelt trykke egen grafikk, egne bilder, firmalogo og alt annet du har av motiver på våre vesker og bager. For å benytte eget trykk, last opp bildefilen(e) i designeren og plasser de på ønsket veske, tilpass og bestill direkte. Bildefiler kan være png. jpg, gif, svg eller ai. Maks filstørrelse er 10mb/4000px. For et best mulig resultat, benytt høyoppløselig pikselgrafikk eller vektorformat. Benytt transparent png eller vektor om det er bakgrunn som ikke skal være med.

Stoffvesker er et miljøvennlig og godt alternativ til engangsposer. til plastboser. Lag dine egne unike stoffvesker med eget trykk eller tekst til deg selv, som gaver med personlige trykk, for profilering med bedriftslogo eller til spesielle arrangementer. Uansett om det er 1 eller 1000 kan du enkelt laste opp egne trykk, tilpasse på ønsket produkt og bestille stoffvesker og bager direkte online. Det er ingen minstebestilling, du kan bestille en enkelt.

Veske med egen tekst

Den enkleste og raskeste måten å få din egen tekst på en stoffveske er å benytte teksteditoren i designeren. Her kan du skrive inn egen tekst og tilpasse den med en rekke fonter, tekststørrelse, farge, effekter og oppsett. Du kan selvfølgelig også laste opp egen grafikk med ønsket tekst og/eller finne passende design fra vår database med hundretusener av ferdige design.

Perfekte personlig designede gaver til deg selv og andre, eller til firmalogo og promotering. Du kan plassere trykk på begge sider om du ønsker det. Gjør det selv designeren er enkel å bruke til å lage egne personlige vesker og bager med tekst.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress