Kopp med tekst

Rabattkoder

Spar ved kjøp av flere. Alle produktene kan være forskjellige med forskjellige trykk!

DESIGN5 - 5% rabatt / 5stk
DESIGN10 - 10% rabatt / 10stk
DESIGN15 - 15% rabatt / 15stk

Husk å skrive inn koden i kassen. Kan ikke kombineres med andre rabatter

Faste rabatter

Design din egen kaffekopp

Design unike kopper med ditt eget trykk. Last opp dine egne bilder og grafikk, bruk teksteditoren i designeren, eller finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige trykk i vår designdatabase og lag din egen kopp med tekst og trykk. Enten du er ute etter morsomme trykk på kopper, kule trykk, dyremotiv, biler, jul, bursdag eller andre merkedager finner du kule print til alle typer kopper her.

Vi har et stort utvalg av kopper, klassiske svarte og hvite kaffekopper, tofargede kopper, emaljekopper or mulighet for å trykke panoramabilder rundt koppen. Alle våre vanlige kopper av keramikk tåler å bli vasket i oppvaskmaskin samt oppvarming i mikrobølgeovn. Vi anbefaler likevel å vaske koppene for hånd for å bevare trykket enda lenger. Merk at emaljekoppen skal håndvaskes. Emaljekopp og termokopp skal ikke brukes i mikrobølgeovn. Les vedlegg for riktig bruk.

Kaffekopper med eget trykk

Kopp med bilde. Du kan enkelt trykke egen grafikk, egne bilder, firmalogo og alt annet du har av motiver på våre kopper og krus. For å benytte eget trykk, last opp bildefilen(e) i designeren og plasser de på ønsket kopp, tilpass og bestill direkte. Bildefiler kan være png. jpg, gif, svg eller ai. Maks filstørrelse er 10mb/4000px. For et best mulig resultat, benytt høyoppløselig pikselgrafikk eller vektorformat. Benytt transparent png eller vektor om det er bakgrunn som ikke skal være med.

Her kan du enkelt lage en unik kaffekopp med trykk til deg selv, personlige gaver og kopper, med firmalogo til bedriften eller til spesielle arrangementer. Uansett om det er 1 eller 1000 kan du enkelt laste opp egne trykk, tilpasse på ønsket produkt og bestille kopper direkte online. Det er ingen minstebestilling, du kan bestille kun en.

Egen kopp med tekst

Den enkleste og raskeste måten å få din egen kopp med tekst er å benytte teksteditoren i designeren. Her kan du skrive inn egen tekst og tilpasse den med en rekke fonter, tekststørrelse, farge, effekter og oppsett. Du kan selvfølgelig også laste opp egen grafikk med ønsket tekst og/eller finne passende design fra vår database med ferdige design.

Design egen kopp med tekst. En perfekt personlig gave til deg selv og andre, eller til firmalogo og promotering. Du kan plassere trykk foran, samt på venstre og høyre side av hanken, eller velge en kopp med panoramatrykk som dekker alle tre sidene på koppen. Gjør det selv designeren er enkel å bruke til å lage egne personlige kopper og krus med tekst.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress