Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!
Økologisk T-skjorte for barn

Økologisk T-skjorte for barn

Økologisk produsert T-skjorte, for barn, 100 % bomull, merke: Continental

Økologisk T-skjorte for barn
hvitsvartrødlyseblå

Bra for miljøet: Denne T-skjorten for barn er en del av «Earthpositive»-kolleksjonen fra Continental Clothing, og er utelukkende produsert ved hjelp av fornybar energi.

  • Rett snitt med rundt halsutsnitt
  • Robust stoffkvalitet: 155 g/m²
  • Materiale: 100 % økologisk dyrket bomull

Design Økologisk T-skjorte

Lag Økologisk T-skjorte med eget trykk

Lag økologisk T-skjorte for barn med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en økologisk T-skjorte med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen Økologisk T-skjorte

Design din egen økologisk T-skjorte for barn med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike økologisk T-skjorte for barn med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din økologisk T-skjorte med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk T-skjorter til barn

T-skjorter til barn med egen tekst og bilder. Design økologisk T-skjorte for barn enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt økologisk T-skjorte med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress