Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!
Baby biosmekke

Økologisk babysmekke

Myk økologisk smekke for spedbarn, 100 % bomull

Baby biosmekke
hvithimmelsblåpåfuglblårosafuksia

God appetitt! Og skulle noe havne på utsiden av munnen, sørger denne smekken for å holde babyklærne rene. Produktet er fremstilt for hånd i Tyrkia av 100 % økologisk bomull.

  • Smekker som knytes fast
  • Robust stoffkvalitet: 200 g/m²
  • Materiale: 100 % økologisk dyrket bomull
  • Merke: Spreadshirt

Design Smekke

Lag Smekke med eget trykk

Lag baby biosmekke med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en smekke med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen Smekke

Design din egen baby biosmekke med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike baby biosmekke med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din smekke med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk Babysmekker

Babysmekker med egen tekst og bilder. Design baby biosmekke enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt smekke med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress