Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!

College-sweatjakke

Jakke i collegestil med trykknapper og kontraststriper. 80 % bomull, 20 % polyester. Merke: Build Your Brand Basic

College-sweatjakke
svart/hvit

Smart sak: Collegejakka i typisk preppy-style med sportslig tilsnitt. Autentisk og lett å kombinere, og en garantert favoritt i alle slags situasjoner.

  • Ribbesøm med kontraststriper på ermene, ståkragen og i livet
  • To innvendige lommer foran
  • Kontrasterende trykknapper i metall
  • Børstet sweatstoff på innsiden: 330 g/m²
Materiale: 80 % bomull, 20 % polyester

Design College-sweatjakke

Lag College-sweatjakke med eget trykk

Lag college-sweatjakke med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en college-sweatjakke med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen College-sweatjakke

Design din egen college-sweatjakke med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike college-sweatjakke med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din college-sweatjakke med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk Jakker og vester for menn

Jakker og vester for menn med egen tekst og bilder. Design college-sweatjakke enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt college-sweatjakke med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress