Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!
Henley langermet T-skjorte

Henley langermet T-skjorte

Henley langermet T-skjorte med metallknapper, 100 % bomull.

Henley langermet T-skjorte
hvitsvart

Tre knapper på kragen er kjennetegnet for Henley T-skjorter. Rett snitt og lett vintage-look gjør Henley langermet T-skjorte til en moderne grunnutrustning som kan kombineres med alle stiler fra sportslig til elegant. Den mye bomullen i jersey-kvalitet gir en behagelig følelse mot huden.

  • Rund krage med bred knappelinje
  • Tre metallknapper (nikkelfrie)
  • Vintage-look takket være slub-stoff
  • Deilig og lett stoff: 140 g/m²
  • Materiale: 100 % bomull, metall

Design Langermet T-skjorte

Lag Langermet T-skjorte med eget trykk

Lag henley langermet T-skjorte med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en langermet T-skjorte med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen Langermet T-skjorte

Design din egen henley langermet T-skjorte med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike henley langermet T-skjorte med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din langermet T-skjorte med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk Langermede T-skjorter for menn

Langermede T-skjorter for menn med egen tekst og bilder. Design henley langermet T-skjorte enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt langermet T-skjorte med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress