Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!

Hette-fleecejakke for kvinner

Fleecejakke med avsmalet midje og hette, for kvinner, 100 % polyester, merke: Stedman

Hette-fleecejakke for kvinner
gråmelertlilla-melert

Denne deilige hette-fleecejakken holder deg varm, og er like lett og behagelig som en strikkejakke. Om vinteren holder den kulda ute, og i de varmere årstidene er den perfekt som praktisk overgangsjakke.

  • Avsmalet midje, figurbetont snitt
  • Hette med snor i kontrastfarge og to innvendige vesker med glidelås foran.
  • Glidelåser, liv og ermer med kontrastsøm
  • Glatt utenpå med myk strikkelook, og deilig børstet fleece på innsiden. 280 g/m²
  • Materiale: 100 % polyester

Design Hette-fleecejakke for kvinner

Lag Hette-fleecejakke for kvinner med eget trykk

Lag hette-fleecejakke for kvinner med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en hette-fleecejakke for kvinner med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen Hette-fleecejakke for kvinner

Design din egen hette-fleecejakke for kvinner med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike hette-fleecejakke for kvinner med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din hette-fleecejakke for kvinner med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk Jakker og vester for kvinner

Jakker og vester for kvinner med egen tekst og bilder. Design hette-fleecejakke for kvinner enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt hette-fleecejakke for kvinner med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress