Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!

Hettegenser for barn

Herlig hettegenser for barn, 80 % bomull, 20 % polyester. Merke: Just Hoods.

Hettegenser for barn
lysgrå melertgammelrosasvartburgundermarine

Kaldt ute? Da er denne behagelige hettegenseren perfekt for små og store barn! På skolen eller i barnehagen, ved utendørs lek eller på tur – denne hettegenseren holder barna varme, og kengurulommen har plass til alle slags skatter de finner underveis.

  • Med påsydd kengurulomme
  • Tolags hette uten snorer
  • Sømbånd i liv og ermer
  • Deilig stoffkvalitet: 280 g/m2
  • 80 % bomull, 20 % polyester (grå melert: 75 % bomull, 25 % polyester)

Design Hettegenser for barn

Lag Hettegenser for barn med eget trykk

Lag hettegenser for barn med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en hettegenser for barn med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen Hettegenser for barn

Design din egen hettegenser for barn med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike hettegenser for barn med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din hettegenser for barn med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk Gensere for barn

Gensere for barn med egen tekst og bilder. Design hettegenser for barn enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt hettegenser for barn med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress