Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!

Hettegenser for kvinner

Hettegenser med noe forlenget snitt for kvinner. 80 % bomull, 20 % polyester. Merke: AWDis Just Hoods

Hettegenser for kvinner
lysgrå melertkullgammelrosasvartmørk rosaburgundermarine

Hettegenser med feminin touch. Denne hettegenseren er skikkelig deilig, behagelig og maksimalt avslappet, og bør være grunnutrustning i alle kvinners klesskap.

  • Smalt, figurbetont, noe forlenget snitt
  • Smale, noe forlengede ermer
  • Skjult åpning for hodetelefonledning i kengurulommen, samt skjult hodetelefonstropp i halsen
  • Robust stoff (280 g/m²) og myk, børstet innside
  • 80 % bomull, 20 % polyester

Design Hettegenser

Lag Hettegenser med eget trykk

Lag hettegenser for kvinner med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en hettegenser med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen Hettegenser

Design din egen hettegenser for kvinner med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike hettegenser for kvinner med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din hettegenser med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk Gensere for kvinner

Gensere for kvinner med egen tekst og bilder. Design hettegenser for kvinner enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt hettegenser med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress