Hettegenser for tenåringer

Herlig hettegenser for tenåringer, 80 % bomull, 20 % polyester. Merke: Just Hoods.

Hettegenser for tweens
lysgrå melertgammelrosasvartburgundermarine

For alle tenåringer: Her kommer en skikkelig godsak for kjølige dager. Denne hettegenseren holder deg varm under alle aktiviteter, enten det er på skolen, idrettsbanen eller på tur. I kengurulommen er det god plass til mobilen og andre ting.

  • Med påsydd kengurulomme
  • Tolags hette uten snorer
  • Sømbånd i liv og ermer
  • Deilig stoffkvalitet: 280 g/m2
  • 80 % bomull, 20 % polyester (grå melert: 75 % bomull, 25 % polyester)

Design Hettegenser for tweens

Lag Hettegenser for tweens med eget trykk

Lag hettegenser for tweens med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en hettegenser for tweens med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen Hettegenser for tweens

Design din egen hettegenser for tweens med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike hettegenser for tweens med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din hettegenser for tweens med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk Gensere for barn

Gensere for barn med egen tekst og bilder. Design hettegenser for tweens enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt hettegenser for tweens med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress