Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!

Konstrastforkle

Kontrastforkle med lommer, av 100 % bomull.

Konstrastforkle
grå/svartburgunder rød/sandfargetsvart/hvit

For å male og lage mat, eller for kelnere – dette forkleet med bredt nakke- og hoftebånd i kontrastfarge er perfekt egnet for alle slags aktiviteter hvor man vil beskytte klærne mot flekker. I de to lommene foran er det plass til pensler, korketrekker og annet utstyr.

  • Inkl. 2 forlommer
  • Nikkelfri malje av kobber for å binde fast nakkebåndet
  • Nakke- og hoftebånd i kontrastfarger (lengde: 85 cm / 95 cm hver)
  • Stoffkvalitet: 205 g/m²
  • Materiale: 100 % bomull, metall

Design Konstrastforkle

Lag Konstrastforkle med eget trykk

Lag konstrastforkle med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en konstrastforkle med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen Konstrastforkle

Design din egen konstrastforkle med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike konstrastforkle med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din konstrastforkle med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk Arbeidsklær for menn

Arbeidsklær for menn med egen tekst og bilder. Design konstrastforkle enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt konstrastforkle med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress