Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!

Kontrast-hettegenser for barn

Hettegenser for barn med kontrasthette, 80 % bomull, 20 %polyester. Merke: Just Hoods

Kontrast-hettegenser for barn
påfugl-blå/grå melertsvart/grå melertsvart/gullfargetrosa/marinesvart/rød

Ta den på, føl deg vel og se bra ut: Hetten i kontrastfarge gir denne hettegenseren det lille ekstra. Men enda viktigere: Den er fenomenalt behagelig. Det er takket være det myke stoffet, det avslappede snittet og den praktiske lommen foran.

  • Tolags kontrasthette uten forstyrrende snor
  • Utvendig kengurulomme foran
  • Sømbånd i liv og ermer
  • Mykt sweat-stoff med fluffy innside: 280 g/m²
  • Materiale: 80 % bomull, 20 % polyester

Design Kontrast-hettegenser for barn

Lag Kontrast-hettegenser for barn med eget trykk

Lag kontrast-hettegenser for barn med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en kontrast-hettegenser for barn med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen Kontrast-hettegenser for barn

Design din egen kontrast-hettegenser for barn med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike kontrast-hettegenser for barn med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din kontrast-hettegenser for barn med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk Gensere for barn

Gensere for barn med egen tekst og bilder. Design kontrast-hettegenser for barn enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt kontrast-hettegenser for barn med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress