Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!

Poloskjorte for menn

Poloskjorte for menn med bredt snitt, 100% bomull, merke: Gildan

Poloskjorte for menn
hvitsvartkongeblågråmelertmarine

Poloskjorten er både sportslig og elegant, og har sin opprinnelse som et sportsplagg som skulle være både praktisk og stilfullt. I dag er den populær og pregende både som fritidsplagg, jobbantrekk og lagbekledning.

  • Merke: Gildan
  • Spesielt mykt stoff
  • Knapperekke med 2 knapper, typisk strikkekrage og strikkede ermelsømmer
  • Strukturert piqué-stoff: 177 g/m²
  • 100 % bomull (unntatt gråmelert: 90 % bomull, 10 % polyester)

Design Poloskjorte for menn

Lag Poloskjorte for menn med eget trykk

Lag poloskjorte for menn med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en poloskjorte for menn med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen Poloskjorte for menn

Design din egen poloskjorte for menn med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike poloskjorte for menn med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din poloskjorte for menn med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk Polo-/piqueskjorter for menn

Polo-/piqueskjorter for menn med egen tekst og bilder. Design poloskjorte for menn enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt poloskjorte for menn med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress