Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!
Premium genser for menn

Premium-genser for menn

Premium-genser av 80 % bomull for menn Merke: Spreadshirt.

Premium genser for menn
hvitsvartmarinegråmelert

Denne genseren med rett snitt og klassisk rund hals bør være grunnutrustning i ethvert klesskap. Ribbesømmene på ermene og i livet er forsterket. Takket være bomullsgarn i høy kvalitet vil du ha glede av denne deilige genseren i lang, lang tid.

  • Forsterket ribbesøm på ermer og i livet
  • Raglanermer, rundt halsutsnitt med trekant
  • Kjemmet bomull sikrer lang holdbarhet
  • Deilig stoffkvalitet: 235 g/m²
  • Materiale: 80 % bomull, 20 % polyester (melert: 85 % bomull, 15 % viskose)

Design Genser

Lag Genser med eget trykk

Lag premium genser for menn med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en genser med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen Genser

Design din egen premium genser for menn med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike premium genser for menn med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din genser med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk Gensere for menn

Gensere for menn med egen tekst og bilder. Design premium genser for menn enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt genser med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress