Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!
Premium hettegenser for kvinner

Premium hettegenser for kvinner

Deilig og varm hettegenser for kvinner fra Spreadshirt-kolleksjonen. 80 % bomull, 20 % polyester

Premium hettegenser for kvinner
lys mintgrønndenimblåkullkattosthvitsvartmarinemørklillagråmelertburgunderkrystallrosa

Spreadshirt-kolleksjonen står for svært gode trykkresultater på produkter i topp kvalitet. Det store tilbudet av størrelser sikrer perfekt passform for små og store. Vår premium-hettegenser er spesielt tykk og deilig, og sikrer deg den varme, koselige følelsen i enhver situasjon.

  • Anbefales sterkt! Toppkvalitet og beste trykkeresultater uansett trykkemetode
  • Kontrast-hettebånd i samme farge som nakkebåndet
  • Åpning i innerlomma og liten snor i hetta for praktisk feste av hodetelefonkabel
  • Robust stoffkvalitet: 280 g/m²
  • Materiale: 80 % bomull, 20 % polyester (gråmelert: 85 % polyester, 15 % viskose; denimblå, lys mintgrønn og kull: 60 % bomull, 40 % polyester)
  • Størrelsen 3XL er bare tilgjengelig i følgende farger: hvitt, marine, svart/grå melert

Design Hettegenser For Kvinner

Lag Hettegenser For Kvinner med eget trykk

Lag premium hettegenser for kvinner med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en hettegenser For Kvinner med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen Hettegenser For Kvinner

Design din egen premium hettegenser for kvinner med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike premium hettegenser for kvinner med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din hettegenser For Kvinner med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk Gensere for kvinner

Gensere for kvinner med egen tekst og bilder. Design premium hettegenser for kvinner enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt hettegenser For Kvinner med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress