Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!
Premium hettejakke for kvinner

Premium hettejakke for kvinner

Hettejakke for kvinner i toppkvalitet. 80 % bomull, 20 % polyester

Premium hettejakke for kvinner
kullsvartmarinegråmelert

Spreadshirt-kolleksjonen står for svært gode trykkresultater på produkter i topp kvalitet. Utvalget av størrelser sikrer perfekt passform for både liten og stor. Vår premium-hettejakke kombinerer den klassiske hoodie-looken med praktiske detaljer, samtidig som den er utrolig behagelig.

  • Anbefales sterkt! Toppkvalitet og beste trykkeresultater uansett trykkemetode
  • Kontrast-hettebånd i samme farge som nakkebåndet
  • Åpning i innerlomma og liten snor i hetta for praktisk feste av hodetelefonkabel
  • Robust sweatstoff: 280 g/m²
  • Materiale: 80 % bomull og 20 % polyester (kull: 60 % bomull, 40 % polyester; gråmelert: 85 % bomull, 15 % viskose)

Design Hettejakke For Kvinner

Lag Hettejakke For Kvinner med eget trykk

Lag premium hettejakke for kvinner med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en hettejakke For Kvinner med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen Hettejakke For Kvinner

Design din egen premium hettejakke for kvinner med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike premium hettejakke for kvinner med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din hettejakke For Kvinner med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk Gensere for kvinner

Gensere for kvinner med egen tekst og bilder. Design premium hettejakke for kvinner enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt hettejakke For Kvinner med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress