Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!
T-skjorte/Topp med rulleermer

T-skjorte med rulleermer for kvinner

Komfortabel T-skjorte med rulleermer for kvinner. 60 % bomull, 40 % polyester (unntatt grå melert: 85 % bomull, 15 % viskose; svart, hvit: 100 % bomull)

T-skjorte/Topp med rulleermer
marine-melertburgunder melertmyntemelertdenim melertsennepsgulhvitsvartgråmelertsvart melert

Denne komfortable T-skjorten med rulleermer er perfekt for å slappe av i parken eller tilbringe en rolig ettermiddag sammen med gode venner: Slik blir hverdagens gode sider enda mer behagelige.

  • Uformelt snitt
  • Korte ermer med rullet søm
  • Bredt halsutsnitt
  • Forlenget rygg: lenger bak enn foran
  • Stofftetthet: 145 g/m²
  • Materiale: 60 % bomull, 40 % polyester (unntatt grå melert: 85 % bomull, 15 % viskose; svart, hvit: 100 % bomull).

Design Topp

Lag Topp med eget trykk

Lag t-skjorte/Topp med rulleermer med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en Topp med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen Topp

Design din egen t-skjorte/Topp med rulleermer med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike t-skjorte/Topp med rulleermer med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din Topp med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk T-skjorter for kvinner

T-skjorter for kvinner med egen tekst og bilder. Design t-skjorte/Topp med rulleermer enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt Topp med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress