Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!

Ølseidel

Ølseidel av keramikk, kapasitet: 500 ml

Ølseidel
hvit

Skål! Dette reale kruset av keramikk sørger for feststemning til enhver tid, og gjør øldrikking til en estetisk opplevelse.

  • Egnet for oppvaskmaskin
  • Diameter: 10 cm
  • Kapasitet: 500 ml
  • Materiale: Keramikk
Tips: Håndvask forlenger trykkets holdbarhet ytterligere.

Design Ølseidel

Lag Ølseidel med eget trykk

Lag ølseidel med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en ølseidel med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen Ølseidel

Design din egen ølseidel med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike ølseidel med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din ølseidel med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk Kopper og tilbehør

Kopper og tilbehør med egen tekst og bilder. Design ølseidel enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt ølseidel med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress