Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!
Kaffekopp

Panoramakopp i farge

Helfarget kopp av keramikk, kapasitet: 325 ml

Kaffekopp
svart

"Koppen for enhver situasjon, med knallsterke farger og ubegrenset panoramautsikt. Robust, med godt grep og vakker form står den klar på frokostbordet, på kontoret og overalt ellers hvor du gjerne tar en kopp kaffe eller te.

  • Spesielt velegnet for panoramabilder og -motiver med en størrelse på maks 18 x 7 cm. Obs: Kan ikke trykkes ved hanken.
  • Robust mot riper og UV-bestandig
  • Kapasitet: 325 ml
  • Materiale: Keramikk
  • Vaskes opp for hånd.

Design Panoramakopp i farge

Lag Panoramakopp i farge med eget trykk

Lag kaffekopp med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en panoramakopp i farge med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen Panoramakopp i farge

Design din egen kaffekopp med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike kaffekopp med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din panoramakopp i farge med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk Kopper og tilbehør

Kopper og tilbehør med egen tekst og bilder. Design kaffekopp enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt panoramakopp i farge med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress