Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!

Paraply (liten)

Praktisk sammenleggbar paraply, 100 % polyester, merke: Fare

Paraply (liten)
svart

Hold deg tørr! Denne praktiske ledsageren på våte dager passer i enhver veske eller sekk og er raskt på plass når de første dryppene kommer.

  • Lengde, sammenfoldet: 24 cm
  • Praktisk borrelås og hylse for oppbevaring
  • Materiale: Plast, metall, skjerm av 100 % polyester

Design Paraply (liten)

Lag Paraply (liten) med eget trykk

Lag paraply (liten) med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en paraply (liten) med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen Paraply (liten)

Design din egen paraply (liten) med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike paraply (liten) med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din paraply (liten) med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk Paraplyer

Paraplyer med egen tekst og bilder. Design paraply (liten) enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt paraply (liten) med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress