Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!

Plysjtiger

Plysjtiger med T-skjorte av 100 % polyester. Merke: mbw

Plysjtiger
navyhvitsvartrødkongeblå

Den nusselige plysjtigeren kan være kosedyr, bestevenn eller sengevakt, og erobrer små og store hjerter på et blunk.

  • Med knappeøyne av plast og broderte poter.
  • Kort, myk plysj
  • Størrelse: 23 x 13 x 21 cm
  • Vekt: 108 g
  • Materiale: 100 % polyester

Design Plysjtiger

Lag Plysjtiger med eget trykk

Lag plysjtiger med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en plysjtiger med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen Plysjtiger

Design din egen plysjtiger med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike plysjtiger med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din plysjtiger med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk Kosedyr og bamser

Kosedyr og bamser med egen tekst og bilder. Design plysjtiger enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt plysjtiger med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress