Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!
Poster 60x90 cm

Poster 60x90 cm

Poster 60x90 cm (høyformat), trykket på silkematt fotopapir.

Poster 60x90 cm
hvit

Ingenting gjør så mye for et rom som en flott plakat som gir utrykk for personligheten din. Heng den opp og nyt følelsen.

  • Materiale: Silkematt fotopapir
  • Høyformat
  • 240 g/m²
  • Sylskarpt trykk med livlige farger
OBS: Ekspressfrakt og premiumfrakt er ikke mulig for postere.

Design Poster

Lag Poster med eget trykk

Lag poster 60x90 cm med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en poster med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen Poster

Design din egen poster 60x90 cm med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike poster 60x90 cm med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din poster med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk Lag egen plakat/poster

Lag egen plakat/poster med egen tekst og bilder. Design poster 60x90 cm enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt poster med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress