Stoffveske

Stoffveske

Praktisk stoffveske, 100% bomull, merke: L-Shop

Stoffveske
naturlyseblåburgunderrødhvitsvartrødkongeblågrafittgråazaleagrantre

Vesken for enhver anledning. I denne klassiske tøyposen kan du ha med deg alt du trenger, fra butikkvarer til bøker.

  • Lengde på stropp: Ca. 30 cm
  • Kapasitet: 10 liter
  • Lett stoffkvalitet: 140 g/m²
  • Materiale: 100 % bomull

Design Stoffveske

Lag Stoffveske med eget trykk

Lag stoffveske med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en stoffveske med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen Stoffveske

Design din egen stoffveske med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike stoffveske med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din stoffveske med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk Vesker og ryggsekker

Vesker og ryggsekker med egen tekst og bilder. Design stoffveske enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt stoffveske med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress