Akkurat nå får du 15% RABATT på alle ordre! Nå: 15% RABATT på alle ordre!
Termokopp med håndtak

Termokopp med håndtak

Praktisk termokop med drikkelokk som kan skrus igjen. Kapasitet: 414 ml

Termokopp med håndtak
hvit

En varm kopp når du er på farten. Koppen er praktisk og komfortabel, og sørger for at du kan nye kaffe, te og andre varme drikker med riktig temperatur.

  • Kopp med drikkelokk av smaksnøytralt kunststoff som kan skrus igjen
  • Hank med praktisk grep
  • Sokkel av plast
  • Kapasitet: 414 ml
  • Materiale: Dobbelt vegg i rustfritt stål
  • BPA-fri
  • OBS! Drikketoppen er ikke drypptett.

Design Termokopp

Lag Termokopp med eget trykk

Lag termokopp med håndtak med egen personlig tekst og trykk. Enten du ønsker å utvide garderoben med noen kule og personlige klær, få en kopp med ditt favorittsitat, eller lage kule og personlige gaver, har vi et stort utvalg av klær og produkter. Slipp fantasien løs og lag en Termokopp med trykk akkurat som du vil ha den.

Design egen Termokopp

Design din egen termokopp med håndtak med eget trykk. Last opp dine egne trykk, bilder, foto og grafikk for å lage ditt eget personlige produkt. Du kan også benytte teksteditoren i designeren for å lage din egen unike termokopp med håndtak med massevis av tilgjengelige fonter, farger og tilpasningsmuligheter, eller søk og finn kule trykk for alle anledninger blant over en halv million ferdige design i vår designdatabase. Design selv din Termokopp med trykk og kjøp raskt og enkelt direkte online.

Trykk Kopper og tilbehør

Kopper og tilbehør med egen tekst og bilder. Design termokopp med håndtak enkelt med vår online designer. Last opp logo og grafikk og lag effektiv og synlig profilering av din bedrift. Profilklær og reklameartikler er enkel og rimelig markedsføring alle bedrifter kan dra fordel av. Uansett om du trenger 1 eller 100, leverer vi raskt Termokopp med trykk av høy kvalitet samt mange andre produkter til din profilering.

Secure Payment Visa PayPal MasterCard AmericanExpress